Softbrick en Manus bundelen krachten en gaan verder als MANUS

Softbrick en Manus bundelen krachten en gaan verder als MANUS

Softbrick en Manus bundelen krachten en gaan verder als MANUS
Softbrick BV en Manus Software Europe BV bundelen krachten en gaan samen verder als MANUS

Twee vooraanstaande spelers op het gebied van Workforce Managementsoftware, Softbrick B.V. en Manus Software Europe B.V. beiden onderdeel van de Canadese Valsoft Corporation Groep, slaan vanaf 4 december a.s. de handen ineen en gaan verder onder de naam MANUS. Deze consolidatie markeert een spannende ontwikkeling in de wereld van Workforce Managementsoftware (WFM), personeelsplanning en urenregistratie.

Een nieuwe horizon, een nieuw merk

Sinds de overname door Valsoft Corporation van Softbrick B.V. in 2020 en Manus Software Europe B.V. in 2021, werd er op de achtergrond al intensief samengewerkt door beide bedrijven.

“De beslissing om als één entiteit verder te gaan onder de naam MANUS komt enerzijds voort uit de ambitie onze gezamenlijke kennis en kracht te bundelen en anderzijds onze klanten en relaties duidelijkheid te bieden” legt Danny Assen, Commercieel Manager bij MANUS uit.

 “De samensmelting van beide merken biedt ons de kans een nog bredere service te bieden aan onze huidige en toekomstige klanten. Door deze verandering worden wij in één klap de meest ervaren WFM-partner binnen Europa. Zo positioneren wij ons nog sterker op de WFM-markt.” De laatste weken zijn klanten geïnformeerd over de op handen zijnde veranderingen, die in de komende maanden verder worden uitgerold

Wat betekent dit voor de klanten van Softbrick en MANUS?

Deze fusie levert de klanten van beide bedrijven aanzienlijke voordelen op. “Ten eerste blijven we toegewijd aan de persoonlijke benadering en sterke klant-relaties die Softbrick B.V. kenmerkten. Tegelijkertijd brengen we de zakelijke expertise van Manus Software Europe B.V. in om onze diensten te versterken en internationale groei te stimuleren” vult Jan Willem van Riet, CEO bij MANUS aan.

Een nieuw begin, een nieuwe website

Deze stap wordt vandaag beeldend onderstreept met de presentatie van een nieuw logo en website. In het beeldmerk is de letter M van MANUS en de W van Workforce Management gecombineerd met samenwerkende personen. Op de website van MANUS is gedetailleerde informatie te vinden over de nieuwe identiteit, diensten en mogelijkheden van het bedrijf.

Over MANUS

MANUS, ontstaan uit de samenvoeging van Manus Software Europe B.V. en Softbrick B.V. is een leidende speler in Workforce Managementsoftware. Met innovatieve oplossingen voor Personeelsplanning, Urenregistratie, Urenevaluatie, Payroll en Consultancy streven zij naar 100% controle en 0% verspilling. MANUS helpt ambitieuze bedrijven grip te krijgen op complexe HR- en Operationele processen.
Gerenommeerde Internationale bedrijven in Retail, Logistiek, Industrie, Recreatie en Callcenters hebben in de afgelopen 30 jaar hun processen geoptimaliseerd en doelen gehaald, dankzij de inzet van MANUS.

LAATSTE NIEUWS

Blijf op de hoogte

Ontvang trends, tips, software-updates & andere nieuwtjes rechtstreeks in je inbox